marți, 28 februarie 2012

Prima sesiune

Cum azi am o zi ceva mai grea în care - ca de obicei în ultima vreme - mă doboară amintirile și nostalgia... mă gândeam să vă mai provoc puțin la cuvânt... și pentru a face asta mă voi folosi de prima noastră sesiune ce - sper - s-a încheiat (cu bine) pentru toată lumea.

Pentru mine prima sesiune a fost destul de grea... că m-am cam culcat pe o ureche în primul semestru și am uitat că am terminat uman, iar medicina este orice altceva, numai filologie nu. Am intrat cu fițe de om cu 12 clase... și "mi-am luat-o peste ochi". Aici nu se mai pune accent pe corectitudinea utilizării limbii române... ci pe biochimie, biofizică, biologie animală, vegetală, celulară, anatomie șamd.

În fine. Important este că am tras tare și am reușit să mă trezesc. Am crezut că nu se mai termină examenele... dar din fericire... până în iunie am scăpat. Acum învăț pe cât posibil de la o lecție la alta. Sper ca și următoarele 11 sesiuni să fie la fel de bogate ca aceasta.

În rest, Clujul continuă să fie un mare paradox: centru cultural puternic, Medicina-i cea mai tare pe aici, plin de francezi și nu numai... ce să mai...? Frumos. Cam frig, dar frumos :)). Nu am precizat care este paradoxul... dar îl spun în privat.
În rest... sesiunea m-a blonzit.


Voi... ce mai faceți?

3 comentarii:

Luminita Manescu spunea...

Draga mea, mulţumim că te gândeşti la noi! Mă bucur că totul e OK
(inclusiv..."blondul" tău!:D) şi că ai găsit câteva minute libere să ne scrii. Să ai o primăvară frumosă, îţi doresc!

Evelyn spunea...

Ma bucur ca ai trecut cu bine peste prima sesiune! Blondul... e blond, stii tu:))

In viata mea nu m-am gandit ca o sa te vad pe tine blonda...da na, se mai schimba omu.

Tinem legatura ca de obicei! As vrea sa scrie si ceilalti colegi...

Te pup.

CNMB, imi lipsesti!!

Grațiela spunea...

Nici eu nu mi-as fi imaginat vreodata ca voi fi blonda :))... dar a pornit ca o provocare ce pana la urma nu a iesit chiar atat de rau cum m-as fi asteptat.

In fine... si eu sper sa ne scrie cat mai multi colegi... <3

Si... va multumesc!