miercuri, 7 martie 2012

Fără cuvinte!

Nu ştiu cât de mediatizată este această problemă atât de dezbătută la nivel internaţional în oraşul nostru, sau în ţara noastră (eu abia acum o oră am aflat despre ce e vorba), însă deşi este o oră atât de târzie (4 dimineaţa in Aberdeen), mi-am dorit să vă împărtăşesc şi vouă emoţiile care m-au încercat vizionând filmuleţul de mai jos. Veţi vedea voi singuri despre ce este vorba…

Nu cred că am văzut în viaţa mea ceva mai şocant decât aceste imagini şi în acelaşi timp, nu cred să fi văzut mai multă dăruire şi pasiune în munca total dezinteresată a acestor oameni, milioane de oameni, ţin să subliniez.

La urma urmei, tot ce contează e să ştim că am reuşit să schimbăm ceva.

Un comentariu:

Ana Luiza spunea...

Nu imi este straina deloc aceasta problema intens mediatizata la nivel international si dezbatuta la mine in facultate. Ceea ce nu este mentionat in acel filmulet de prezentare este faptul ca, de fapt, scopul nu este sa ii ajute pe acei copii sa se intoarca acasa sau sa il prinda pe Kony. Scopul este ca trupele americane sa ajunga in Uganda. Cand locuitorii au fost intrebati ce isi doresc, ei au spus ca nu vor interventia trupelor, ci doar sa se impace cu Kony si sa nu mai fie violente. Pacat ca media prezinta lucrurile numai dintr-o anumita perspectiva.