joi, 5 iunie 2008

Spectacol

Astăzi, 5 iunie 2008 ora 15:00, în sala de festivităţi a Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân", a avut loc un spectacol de DRAMA, susţinut de elevii claselor a IX-a F şi a IX-a E. Cele două scenete: "Trouble in Paradise" şi "Cinderella - The Western" aparţinând clasei noastre, au fost întărite de două dansuri, prin care elevii aceleiaşi clase au dovedit încă o dată că... se poate!
Mulţumim doamnei profesoare Daniela Conea pentru ajutorul acordat şi pentru susţinere!!

Sperăm ca pe parcurs să aducem şi înregistrările scenetelor. Deocamdată doar păreri...

Linistea dinaintea furtunii

207 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 207 din 207
Florina spunea...

Nu pot să cred că v-am citit toate commentariile! Aşaaa.....lăsând la o parte faptul că aţi adus şi vorba de mine pe alocuri (între nr. 100 şi 120), aş începe prin a vă felicita pentru piesă şi a mulţumi doamnei profesoare Conea pentru înţelegere şi sprijin. 9F a demonstrat că poate face spectacol şi că dincolo de aparenţe noi suntem uniţi.
Mesaj pentru Edi: Cu toate că nu te-am aprobat şi înţeles întotdeauna eşti un băiat de treabă şi chiar dacă nu am recunoscut până acum, te apreciez pentru faptul ca ai anumite calităţi pe care alţii nu le au...Să ştii că o să-ţi simţim lipsa!Na! Că am spus-o!

Grațiela spunea...

Anunţ impornant... s-au pierdut mai multe cărţi de geografie... Cine are 2 sau mai multe este rugat să o contacteze pe Evelyn!

Grațiela spunea...

Se caut şi cărţi de matematică şi latină... Cine are mai multe cărţi de aceeaşi materie este rugat să anunţe...

Joc de nuanţe spunea...

Ionel m-a emoţionat profund.

Evelyn spunea...

Ati murit cu totii?:))

Ana Luiza spunea...

Eu nu stiam ca se filmeaza=)))

Grațiela spunea...

Asta era ideea... nici eu nu stiam si mai bine ca nu am stiut ca cine stie ce tampenii spuneam daca stiam ca se filmeaza :)) asa am fost naturala si am tacut =))

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 207 din 207   Mai noi› Cele mai noi»