miercuri, 18 mai 2011

Dans cu o carte

"Oamenii fac lucruri care, dacă n-ar fi proşti, nu i-ar putea sili nimeni le facă ."(Marin Preda,Moromeţii)




Micu Mihăiță

5 comentarii:

Birsan Alexandru spunea...

Ti-ai sustinut foarte bine comentariul. Mi-a placut ca ai inclus secvente din celebrul film facut dupa aceasta carte. Recunosc ca desi am vazut filmul de mai multe ori, cartea nu am citit-o pana acum. Iti multumesc ca ai reusit sa imi trezesti si dorinta de a citi. Sper sa nu te superi daca iti spun ca mi s-a parut ca ai povestit putin prea mult. Cred ca ar mai fi trebuit sa incluzi si un "comentariu" asupra celor citite. Oricum, felicitari, iar in urmatorul film sa ar grija si cum iti inregistrezi vocea (au fost niste scapari, cred ca ai vazut si tu).

Constantinov Rada spunea...

Mihăiţă, bravo. Având în vedere faptul că, poate, nu ai mai făcut un dans cu o carte până acum, ţi-a ieşit ok. Nu aş mai citi romanul, dar asta nu e vina ta, desigur:))

Catrina Andreea Roxana spunea...

Filmuleţul tău mi s-a părut foarte interesant. Am observat că ai folosit câteva secvenţe din filmul realizat după cartea “Moromeţii” de Marin Preda. Aceste secvenţe împreună cu anumite citate ţi-au făcut filmuleţul mult mai interesant, care pe mine m-a impresionat într-un mod plăcut. Chiar dacă au fost ezitări în înregistrarea vocii tale, au fost unele părţi care îti avantajau citatele pe care le-ai folosit. Felicitări pentru realizarea acestui film care te face să îţi doreşti să citeşti cartea.

Olaru Elena Roxana spunea...

Mi-a plăcut filmuleţul realizat de tine. Deşi au fost mici scăpări în înregistrarea vocii tale, este de apreciat modul în care ai reuşit să îmbini citatele din roman cu secvenţele din film. Felicitări pentru acest dans cu o carte.

Luminita Manescu spunea...

Mă bucur, în primul rând, pentru că ţi-ai făcut tema. Felicitări! Apoi, chiar dacă nu ai excelat în ceea ce priveşte regia, textul pe care l-ai citit despre roman a însemnat o ocazie de recapitualare pentru examen. Succes!