duminică, 31 octombrie 2010

RIUF - Octombrie 2010





Ca și ediția anterioară, Romanian International University Fair a avut loc la Sala Palatului pe data de 30 Octombrie 2010. Pot spune că am fost puțin dezamăgit. Toate standurile au fost înghesuite la parter, rezultând o aglomerație infernală. Față de ediția trecută, au fost mai puțini reprezentanți prezenți, însă nume noi și-au făcut apariția. Din nou, aglomerația cea mai mare era în jurul standurilor românești. Cine zicea că toți vor să plece în străinătate?!? Un alt aspect interesant, a fost dat de standul cu cărți de vânzare al librăriei OKIAN (www.okian.ro) . Prețuri decente, cărți din mai multe domenii, multe dicționare...În concluzie, a fost bine, nu destul de bine ca data trecută, dar bine.

link utilȘ
- http://www.riuf.ro/index.php

2 comentarii:

Grațiela spunea...

Foarte bine ca ai fost!

In martie sunt convinsa ca va fi pe placul tau :). Acum inca nu a inceput sezonul admiterilor pentru toamna lui 2011 in toate tarile :)

Radu spunea...

Ar fi bine, deși nu știu dacă mă voi mai duce, pentru că oricum m-am decis, și nu vreau să plec să studiez în afara țării. Orișicât, se pot găsi informații folositoare, chiar dacă nu ai de gând să pleci.